måndag 4 januari 2010

nyårs nostalgi

Så då var det nytt år igen då..vet att det låter gammalt och tjatigt men måste ändå hålla med om att tiden går rysligt fort ibland. Tittar igenom lite gamla kort från första tiden med Ester, förlossningen, bb, första vagnsturen osv. Mycket av det känns bara som en dimma nu(speciellt förlossningen!!), det känns väldigt längesen men bara för ett år sedan var Ester pytteliten och hade bara varit hos oss knappt fyra månader. Känns otroligt allt som hänt med henne under året..för ett år sedan låg hon stilla och faschinerades av några bitringar i olika färger, hon hade full sjå att greppa och studera. Nu far hon runt som ett yrväder och både går och rabblar ord för fullt.
Såhär såg det ut för ett år sen:


Och såhär stor var hon den här julaftonen som firaes hemma hos Maria,Fredrik och Alfred i Borlänge:




Ja mycket har hänt på ett år och nu blickar vi frammåt mot 2010. Hoppas det blir ett bra år. Ester kommer antagligen fortsätta växa så det knakar, jag kommer få min lärarexamen och Daniel ska ta några välförtjänta föräldradagar. Hoppas också på att året för med sig lite tur på jobbfronten sen när studierna blir avklarade och en önskan är att vi äntligen ska komma underfund med var vi ska slå oss till ro!
Nu ska jag ta och gå in och snusa lite på min älskade unge som faktiskt somnade med pappan ikväll. Puss och godnatt!











2 kommentarer:

  1. Jihooo hejja Ester! Hoppas på att mormor får henne att sova på vår fest så du får festa lite med oss =)
    Söt hon blev i håret också!Oliver gick också runt med maslugg det första året =)hihi!

    SvaraRadera
  2. ja masluggen gick inte att undvika!..blir så roligt med eran fest!såg massa passande kläder igår på rean på gina tricot!..vi kommer nog se riktigt heta ut!

    SvaraRadera